Prijs 39.95 Euro €
Categorie Overige Doe-het-zelf en Verbouw
gepubliceerd datum 21/01/2019
Bekeken 300
Land Netherlands
Artikel kopen? Nu kopen

Promo 125% Paint Runner Paint Runner

Muren en plafonds verven zonder knoeien De grootste ergernis bij het verven of sauzen van muren en plafonds is het geknoei met verf. Spetters, druppels en verfbakken die omvallen. En steeds de ladder op en af  voor het aanbrengen van nieuwe verf op de roller kost veel extra tijd. Met de Paint Runner Pro heeft u een morsvrije roller voor het perfect verven van muren en plafonds.
Paint Runner Pro: verfroller met reservoir Het verven van uw huis met de Paint Runner Pro is heel eenvoudig: u vult het reservoir met de muurverf of latex en sluit deze af met het deksel. U kunt meteen aan de slag en brengt de verf aan met een perfect dekkende laag. Hoe harder u drukt op de roller, hoe meer verf eruit komt. U merkt vanzelf wat nodig is om het plafond of de muur perfect dekkend te verven. Voor het schilderen van het plafond verlengt u de Paint Runner Pro met een (oude) bezemsteel).
Geschikt voor vele ondergronden en oppervlakken Omdat u zelf de hoeveelheid verf bepaalt die de Paint Runner Pro aanbrengt, kunt u zowel gladden als grovere ondergronden en oppervlakken verven. Denk aan beton, stucwerk, hout enzovoorts.
Pas op voor namaak versies van de Paint Runner De combinatie van de kwaliteit en unieke verfroller van de Paint Runner en een bewezen succesvolle DRTV infomercial betekent dat de Paint Runner Pro boven de concurrentie staat. Er zijn natuurlijk veel imitatieproducten op de markt. Wij willen u graag helpen deze imitaties en hun gebreken te herkennen. Zo weet u zeker dat u het originele artikel koopt en geen imitatie van slechte kwaliteit.
Naden: Bij de meeste imitatieproducten op de markt lijken de rollers op de roller van de Paint Runner Pro. Echter, hebben de imitaties een naad op de rol die een zichtbare afdruk maakt op de oppervlakken die u schildert. Paint Runner Pro heeft een bijzonder naadloos ontwerp voor zijn roller en randen om een professionele kwaliteitsafwerking mogelijk te maken.
Slechte kwaliteit verfrollers: Paint Runners Verfroller is gemaakt van een zeer uniek materiaal dat is ontworpen voor gelijkmatige verfverdeling en een kwaliteitsafwerking. Imitaties kunnen resten schuimrubber sporen achterlaten op de verfafwerking: teveel of te weinig verf uitrollen of ongelijkmatige verdeling van de verf.

Kenmerken
Nieuw
JA
Verzenden, Thuisbezorgd
JA
Paint Runner
Paint Runner
€ 89.95
€ 39.95
JA U bespaart € 50
Gratis thuisbezorgd
1 2
30 dagen bedenktijd


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbiederNaam: Tommyteleshopping.com


  Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Ervaren schilder gezocht?? hierbij aangeboden! klusjesman
   Ervaren schilder gezocht?? hierbij aangeboden! klusjesman
   Overige Doe-het-zelf en Verbouw - Zwijndrecht - 875.00 Euro €

   Beste, U ZOEKT een ervaren schilder voor uw binnen of buiten schilderwerkzaamheden? Bij deze heeft u die GEVONDEN! Groot of klein, alle (schilder)werkzaamheden mogen er zijn! Afstand geen probleem. Stuur gerust een mailtje voor verdere vragen of de k...

  • 7 stuks nieuwe decoupeerzaagjes voor hout
   7 stuks nieuwe decoupeerzaagjes voor hout
   Overige Doe-het-zelf en Verbouw - Maastricht - Gratis

   7 stuks nieuwe decoupeerzaagjes voor houtnieuw in verpakking

  • Steenstrips Oud Hollands Bont
   Steenstrips Oud Hollands Bont
   Overige Doe-het-zelf en Verbouw - Breda - 52.50 Euro €

   TRADITION OUD HOLLANDS BONT 27001Kunststenen steenstrip, lijkend op gemetselde steen. Oud-Hollandse sferen, creëer je simpel met deze prachtige verouderde steenstrips. Het rode, het vergeelde, en het witte dat de kalk uit de cement voorstelt. "Ik hou...


   
  verkoper:


  Tommyteleshopping.com

  Lokatie: arnhem - Netherlands
  Bezoek website aanbieder

  Generated in 0.056551933288574 ms